Ervaringen van Eet.nu

Recensies

Als altijd warm onthaald in Het Wutte Huis gisteravond. Ondanks dat het volle bak was werd het eten snel gebracht ecenals se drankjes. De kaart is eenvoudig maar kent voldoense variatie en kwaliteit. Ook aan de vegetarier due wel eens vlees eet is gedacht met biologisch van de Zeegster hoeve.

Siuzan (Datum: 19/08/2017) 10

Zeer slechte ervaring na het eten van hun gebakken scholfilet. Schol zat in een veel te dikke laag paneermeel, het visje zelf was erg waterig. Werd mij nog wel een kop koffie aangeboden omdat het eten mij niet smaakte werd gezegd. Wij zijn weggegaan. jammer van ons avondje uit.

Tonia (Datum: 27/07/2017) 3.5

Erg vriendelijk personeel, eten was super vooral de mostertsoep is een echte aanrader. Dag later hebben we koffie gedronken en weer goed geholpen. Prijs / kwaliteit is echt goed. Dus als we weer in de buurt zijn gaan we er zeker weer heen.

Brakels (Datum: 16/07/2017) 9.3

Op een prachtige locatie ligt dit leuke en gezellige restaurant. Leuke sfeer en vriendelijk personeel! Het eten is heerlijk en ziet er ook nog eens als een kunstwerk uit. Prijs/ kwaliteit verhouding zeer goed! Ik had voor €13,50 al een weekhap (verschilt per week, zie foto) en deze wordt geserveerd met heerlijke friet en salade! Ik raad Het Witte Huis aan iedereen aan!

Larissa (Datum: 23/06/2017) 9.4

Heerlijk gegeten! Bediening was super vriendelijk! Top avond gehad!

Angelique (Datum: 18/03/2017) 9.2

Uitstekende keuken, aanrader. Zou wel even reserveren, want vanavond was het restaurant vol.

miebro (Datum: 17/03/2017) 9.4

Het Witte Huis in Zeegse is een super leuk, gezellig en mooi aangekleed restaurant, waar een prettige sfeer hangt. Het eten is van uitstekende kwaliteit en wordt geserveerd met overheerlijke verse frieten. Qua prijs/ kwaliteit verhouding is het absoluut niet duur. Ik vindt Het Witte huis in Zeegse is een echte aanrader!!

Larissa (Datum: 27/09/2016) 9.7

Kinder menu was prima, steakmenu van de week idem dito, ook wat betreft prijs. Helaas was het vegetarische menu, de wrap echt slecht, ontzettend scherp. De inhoud van de wrap was 85% paprika, overige beetje ui en courgette, weinig variatie aan groente. Uiteraard hier wat over gezegd maar helaas werd er niets aan gedaan, gewoon de volle pond betaald en de klant ontevreden naar huis laten gaan, beetje jammer dit! Vind het een enorm slechte service.

Daniell Hekkert (Datum: 20/08/2016) 7

Het 1e drankje is snel, maar vanmiddag maar weer weggegaan, want na het 1e drankje heeft het personeel oogkleppen op. Dit is ons de laatste paar keren daar gebeurd. Beetje jammer.

Gabrielle Strijker (Datum: 18/08/2016) 7.4

Rondom genieten, zowel van de natuur als van het eten en drinken.

Ketelaar (Datum: 28/06/2016) 9

Heerlijk gegeten, goede bediening. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Helma b (Datum: 26/03/2016) 8.9

Heerlijk eten en leuke bediening.

Nelly Hut (Datum: 08/02/2016) geen rating ingevuld 0

Dit weekend waren wij in Zeegse. Op zaterdagavond zijn wij wezen eten bij Het Witte Huis. Heerlijk relaxed gezeten en het eten was heerlijk. Wat een geweldige bediening en ook de heren in de keuken hadden goed werk verricht. Dit restaurant kan ik zeker aanraden. Prijs/kwaliteit verhouding was meer dan prima. Dus als je een keer in Zeegse komt vergeet dan niet bij het Witte huis te gaan zitten. Dames en heren, hartelijk dank voor een heel bijzondere avond.

Gerrie Kamphuis (Datum: 22/09/2014) 10

We waren een paar dagen in het mooie Drenthe... het dorpje Zeegse. Heerlijk gegeten in Het Witte Huis. We hadden sate van de haas met stokbrood en heerlijke frites en een salade. Het was erg goed en veel. De kinderen een kindermenu die ze niet op kregen en waar ze een kadootje bij kregen. De prijzen zijn zeker niet hoog voor hetgene wat je op je bordje kreeg! Als we weer een keer in de buurt zijn, dan kunnen ze ons verwachten!!

a (Datum: 26/08/2014) 9.8

Tijdens onze vakantie hebben we hier twee keer gegeten. Het personeel is heel vriendelijk en toegankelijk. De hoofdgerechten zijn zo omvangrijk dat een voor- en nagerecht erbij te veel zijn. De eerste keer dat we hier gegeten hebben namen we daarom één gezamenlijk nagerecht "De stroopwafelsentatie". Super heerlijk met allemaal stukjes stroopwafel, vanilleijs en blokjes karamel. Een absolute aanrader.

habolo (Datum: 23/05/2014) 8.6

Heerlijk en puur gegeten, en vriendelijke bediening. We komen zeker terug!

Henk boer (Datum: 05/10/2013) 7.7


Schrijf een recensie