Over ons

Het Witte Huis is al 60 jaar hét café van Zeegse. Sinds 2015 is het café omgetoverd tot sfeervol eetcafé. Onze keuken brigade bereid de met zorg gekozen producten met passie en liefde. We proberen veel van onze gerechten te bereiden met ingrediënten uit onze omgeving. Zo hebben we er ook voor gekozen om rundvlees te gebruiken van de Zeegster hoeve, een vleeskoeien bedrijf op steenworp afstand van Het witte huis.
Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor al uw feesten en partijen. Hiervoor hebben wij een aparte zaal naast ons restaurant. Hier kan men genieten van volledig verzorgde buffetten tot en met kleine vergaderingen.
Daarnaast zijn wij onze functie als café nooit vergeten. U kunt bij ons nog altijd terecht voor een kopje koffie, borrel of lunch.  In de zomer biedt ons terras dan ook een perfecte mogelijkheid om even bij te komen van een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving van Zeegse.

Het dorpje Zeegse ligt tussen Assen en Groningen, in het nationaal stroomdal landschap ‘’De Drentsche AA’’. Van oudsher is Zeegse een bekende bestemming voor schoolreisjes en zondagse wandelingen. Zeegse staat dan ook bekend om ‘’de Zeegster duinen’’, een grote zandverstuiving ten noorden van het dorp. Aan de brink staan verschillende historische boerderijen, die te samen het oorspronkelijke dorp vormen. In één van deze panden aan de brink is ons bedrijf gevestigd. Diverse fiets routes, waaronder de Saksenroute (LF40) voeren u door Zeegse en de omgeving, waardoor ons eetcafé een perfecte plek is om een fietstocht te starten of om even tot rust te komen. 

Graag verwelkomen wij u een keer bij ons in het bedrijf!

 

Met vriendelijke groet,

Familie Homan en crew