Dinerkaart
Geniet van onze dinerkaart vol seizoensgerechten, ambachtelijk bereid met zorg en passie. Of je nu kiest voor vis, vlees of vegetarisch, elk gerecht wordt met aandacht geserveerd. Een sfeervolle avond uit begint hier, met goede smaken en een gastvrije setting.
Heb je een allergie, dieet of een bijzondere wens? Meld het ons!
Legenda:
Voorgerechten
Soepen
Mosterdsoep
Eigen gemaakte mosterdsoep met spekjes, oude kaas en bosui. Wordt geserveerd met 2 stukjes vers brood.
Pompoensoep
Heerlijke pompoensoep met crème fraîche en pompoenpitten, geserveerd met 2 stukjes vers brood.
Voorgerechten
Tarte tatin van bospeen
Knapperige tarte tatin met balsamico, mosterd en yoghurt
Rundercarpaccio
Dun gesneden rundvlees met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaan, ingelegde rode ui, zongedroogde tomaat en rucola.
Bietencarpaccio
Gepofte biet, mierikswortelmayonaise, feta, hazelnoot en ponzudressing
Buikspek
Geserveerd met atjar, spitskool, teriyakisaus en aardappelkrokant
Zalmtartaar
Geserveerd met dillemayonaise, suikersla, zoetzure radijs en quinoa bieten crumble
Proeverijplank voorgerechten
Een selectie van kleine voorgerechtjes met een soepje en broodjes om samen te delen (te bestellen vanaf 2 personen).
Broodplankje
Geserveerd met 3 verschillende eigen gemaakte dips.
Hoofdgerechten
Vleesgerechten

Schnitzel
Geserveerd met champignons, ui, spek en seizoensgroenten
Eendenborst
Malse eendenborst met seizoensgroenten, polenta en een jus van zwarte knoflook
Saté van de haas
Varkenshaassaté met satésaus, krokante uitjes, atjar, kroepoek, seroendeng en brood.
Zeegsterburger
Burger met sla, tomaat, augurk, kaas, bacon, gekarameliseerde uien en zelfgemaakte burgersaus.
Zachtgegaarde spareribs
Zachtgegaarde spareribs, zoet gemarineerd en geserveerd met frisse knoflooksaus.
Hachee
Langzaam gegaarde hachee met rode kool en een mousseline van aardappel
Ribeye
Malse ribeye met seizoensgroenten, rösti en een jus van zwarte knoflook
Visgerechten
Snoekbaars
Snoekbaarsfilet met seizoensgroenten, rösti en een wortel-kokossaus
Salades
Alle salades worden geserveerd met twee stukjes brood en zijn rijk gevuld met komkommer, tomaat, ingelegde rode ui, zongedroogde tomaat, croutons en rucola.
Geitenkaas
Rijkelijk gevulde salade met romige geitenkaas, bietjes, pompoen, vijg, hazelnoot, ingelegde groentes en een pittige honingdressing
Ossenhaas
Rijkelijk gevulde salade met ossenhaas, haricot verts, pomopoen, taugé, cashewnoten en oosterse dressing
Zalm
Rijkelijk gevulde salade met zalm, ingelegde groenten, bietjes, sojamayonaise en quinoa bieten crumble
Vegetarisch
New Meat burger
Vegetarische Redefine Meat Burger met sla, tomaat, avocado, feta, gekarameliseerde uien en burgersaus.
Kaasfondue
Emmentaler Gruyère combi kaasfondue geserveerd met seizoensgroenten, brood en crudité.
Ravioli
Heerlijke ravioli gevuld met bloemkool- beurre noisette. Geserveerd met hazelnoot, paddenstoelen en oude kaas
Wisselende specials
Maandhap
Maandelijks wisselend gerecht met seizoensgebonden ingrediënten.
Vis van de dag
Dagverse vis geserveerd met pompoenrisotto, seizoensgroenten en een wortel-kokossaus
Chef's Special
Specialiteit van de chef, bereid met verse ingrediënten van de dag.
Nagerechten
Desserts
Koffie Deluxe
Koffie of thee geserveerd met mini monchou en friandises. Optioneel: latte macchiato, dubbele espresso, munt- of gemberthee (+€1,50).
Broodpudding
Heerlijke broodpudding met bananenijs, crushed pinda's en karamel
Grand Dessert
Plank met verschillende kleine desserts om samen te delen, vanaf 2 personen.
Dame Blanche
Klassieker met vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.
Monchou
Verfijnde monchou met vanille-ijs, bodem van Bastogne-koekkruimels en kersen.
Crème Brûlée
Crème brûlée met gebrand rietsuiker, vanille-ijs en slagroom.
Koffie met een borrel
Drentsche Koffie
Koffie met Drentsche kruidenbitter en slagroom
Spanish Coffee
Koffie met Licor 43 en slagroom
Italian Coffee
Koffie met Amaretto en sroom
French Coffee
Koffie met Franse likeur en room
Irish Coffee
Koffie met Jameson en slagroom